bihon.ro Web analytics

Pizza, film și alimente pentru 50 de copii

Pizza, film și alimente pentru 50 de copii

Reactualizat la:
50 de copii cu posibilități materiale reduse (mulți dintre ei orfani de un părinte) au avut parte de o bucurie imensă în preajma Sărbătorilor care tocmai se încheie.
Scris de farcas - 50 de copii cu posibilități materiale reduse (mulți dintre ei orfani de un părinte) au avut parte de o bucurie imensă în preajma Sărbătorilor care tocmai se încheie.

Asociația Pro Bambini din Oradea, cu sprijinul lui Mihai Pop – patronul Partizan Security, al lui Mihai Torjoc, patronul Due Fratelli, respectiv cu sprijinul Cinema Palace și al angajaților Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea, le-a pregătit acestora o surpriză: pizza, film și pachete cu alimente.

Copiii au fost încântați de gestul organizatorilor. Totodată, ei au fost marcați de mesajul filmului pe care l-au vizionat – The Grinch.

,A fost o experiență unică. A fost impresionant pentru ei. Mulți dintre ei nu au posibilitatea de a merge la un film la cinema, așa încât ne-am gândit că vizionarea unui film ar fi potrivită în această perioadă. Iar recomandarea lui Șerban Pantea – directorul Cinema Palace, a fost cât se poate de adecvată. Așa încât copilașii au avut parte de o după amiază de poveste. Desigur, cu sprijinul oamenilor care ne sunt alături în astfel de demersuri, am adus bucurie mai ales copiilor care provin din familii fără prea multe posibilități (pentru care o ieșire la o pizza sau la un film poate fi un lux)” , a spus Mihai Pop.

Cazurile sociale au fost selectate cu ajutorul directorilor a șase școli din Oradea, dar și a unor persoane care cunosc astfel de copii.

Acțiunile caritabile sunt mereu pe ,,agenda” Asociației Pro Bambini – la scară mai mare – cu astfel de evenimente, sau prin ajutoare punctuale, atunci când există cazuri care intră în atenția membrilor ONG-ului orădean, iar mobilizarea comunității și a partenerilor este posibilă.

Nu mai departe, înaintea Sărbătorilor de iarnă, prin intermediul Târgului de jucării, intitulat ,,Dăruind vei dobândi”, au fost sprijinite câteva cazuri sociale de la Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu”. Totodată, o parte din fondurile adunate de elevii claselor primare de la Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu” în cadrul acestui proiect (aprox. 7.000 lei) au fost direcționate către cazul micuței Maria, fetița diagnosticată cu o tumoră la rinichi, care urmează un tratament adecvat la Paris.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Ungaria a anunțat noi măsuri la granițe. România inclusă pe lista galbenă, cu restricții
  Ministerul Afacerilor Externe precizează că în cursul zilei de duminică autoritățile ungare au anunţat noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei, măsuri care vor intra în vigoare miercuri, 15 iulie 2020, de la ora 00.00. 10

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Școli în șantier: bani europeni pentru eficiență energetică
  O parte dintre lucrările de la Școala „Dacia” și de la LT „Onisifor Ghibu” ar putea fi gata până la începerea anului școlar. Termenul final: 2021. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se finanțează împădurirea terenurilor. Prefectul le cere și primarilor să aplice
  Se acordă două tipuri de prime pentru împădurirea terenurilor. Banii se acordă pentru proiect, pentru acoperirea cheltuielilor aferente împăduririi, dar și pentru compensarea pierderilor de venit agricol, până la 12 ani.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  „Reverse The Moment” lansează E.P-ul „Empty Words”
  E.P.-ul conţine cinci piese şi poate fi ascultat peYoutube, Spotify, Deezer, Itunes si Apple music.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Peste 450 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore
  După ce sâmbătă a fost înregistrat un număr record de cazuri, duminică, 12 iulie, au fost anunțate 456 de noi infectări cu covid-19. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ARDT Oradea invită tinerii la un webinar unde să discute despre start-ul în carieră
  ARDT Oradea- Asociaţia de Responsabilizare și Dezvoltare a Tineretului lansează un nou proiect educaţional: Evolve Intership.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.