bihon.ro Web analytics

Pizza, film și alimente pentru 50 de copii

Pizza, film și alimente pentru 50 de copii

Reactualizat la:
50 de copii cu posibilități materiale reduse (mulți dintre ei orfani de un părinte) au avut parte de o bucurie imensă în preajma Sărbătorilor care tocmai se încheie.
Scris de farcas - 50 de copii cu posibilități materiale reduse (mulți dintre ei orfani de un părinte) au avut parte de o bucurie imensă în preajma Sărbătorilor care tocmai se încheie.

Asociația Pro Bambini din Oradea, cu sprijinul lui Mihai Pop – patronul Partizan Security, al lui Mihai Torjoc, patronul Due Fratelli, respectiv cu sprijinul Cinema Palace și al angajaților Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea, le-a pregătit acestora o surpriză: pizza, film și pachete cu alimente.

Copiii au fost încântați de gestul organizatorilor. Totodată, ei au fost marcați de mesajul filmului pe care l-au vizionat – The Grinch.

,A fost o experiență unică. A fost impresionant pentru ei. Mulți dintre ei nu au posibilitatea de a merge la un film la cinema, așa încât ne-am gândit că vizionarea unui film ar fi potrivită în această perioadă. Iar recomandarea lui Șerban Pantea – directorul Cinema Palace, a fost cât se poate de adecvată. Așa încât copilașii au avut parte de o după amiază de poveste. Desigur, cu sprijinul oamenilor care ne sunt alături în astfel de demersuri, am adus bucurie mai ales copiilor care provin din familii fără prea multe posibilități (pentru care o ieșire la o pizza sau la un film poate fi un lux)” , a spus Mihai Pop.

Cazurile sociale au fost selectate cu ajutorul directorilor a șase școli din Oradea, dar și a unor persoane care cunosc astfel de copii.

Acțiunile caritabile sunt mereu pe ,,agenda” Asociației Pro Bambini – la scară mai mare – cu astfel de evenimente, sau prin ajutoare punctuale, atunci când există cazuri care intră în atenția membrilor ONG-ului orădean, iar mobilizarea comunității și a partenerilor este posibilă.

Nu mai departe, înaintea Sărbătorilor de iarnă, prin intermediul Târgului de jucării, intitulat ,,Dăruind vei dobândi”, au fost sprijinite câteva cazuri sociale de la Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu”. Totodată, o parte din fondurile adunate de elevii claselor primare de la Liceul Greco-Catolic ,,Iuliu Maniu” în cadrul acestui proiect (aprox. 7.000 lei) au fost direcționate către cazul micuței Maria, fetița diagnosticată cu o tumoră la rinichi, care urmează un tratament adecvat la Paris.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Mapamond

  Coronavirus: Pragul de 1 milion de cazuri de infectare la nivel mondial a fost depășit. Peste 50.000 decese
  Potrivit centralizărilor realizate de Universitatea Johns Hopkins, numărul de cazuri de infectare la nivel global cu virusul COVID-19, a depășit pragul de un milion.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pacienții de la UPU Spitalul de Urgență sunt testați de coronavirus
  Pacienții care se prezintă cu afecțiuni non-Covid la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, sunt testați și, în cazul în care sunt depistați și cu Covid, sunt direcționați către Spitalul Dr. Gavril Curteanu.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Mӧmax închide magazinele din Oradea și Timișoara
  În contextul pandemiei mondiale COVID-19, instituită și în România, retailerul austriac mӧmax respectă ordonanțele autorităților naționale și închide temporar cele două magazine din Timișoara și Oradea, până când situația va reveni sub control deplin și perioada de izolare la domiciliu se va sfârși.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  România a făcut într-o lună aproximativ jumătate din testele făcute de Germania într-o zi
  România a făcut primele teste de coronavirus în data de 2 martie, transmite Grupul de Comunicare Strategică. 6

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Stadiul lucrărilor la prelungirea drumului expres. Vezi când se estimează că se va deschide circulației
  Pe viaduct se face suprabetonarea. Drumul e aproape gata pe bucata Suişului - viaduct şi în lucru, pe bucăţica viaduct - ieşirea spre Biharia. 7

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medic în izolare. Centrul de permanență Vadu Crișului închis
  Ca urmare a faptului că unul dintre medicii care asigurau asistență medicală la Centrul de permanență din Vadu Crișului a intrat în izolare, fiindcă a avut contact cu pacientul infectat cu COVID 19 din Bulz, unitatea medicală se închide.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.