bihon.ro Web analytics

Statuia Maicii Domnului ajunge la Oradea

Reactualizat la:
Reactualizat la:
La împlinirea a 100 de ani de la aparițiile Maicii Domnului la Fatima,  statuia Maicii Domnului se va afla în peregrinaj în județul Bihor.
Scris de Demian - La împlinirea a 100 de ani de la aparițiile Maicii Domnului la Fatima,  statuia Maicii Domnului se va afla în peregrinaj în județul Bihor.

Aceasta reprezintă o copie fidelă a statuii care reprezintă aparițiile Maicii Domnului la Fatima, în Portugalia.

Potrivit Episcopiei Greco Catolice Oradea, statuia se va afla în pregrinaj prin toate protopopiatele Episcopiei până în luna octombrie.

„Întrucât nu tuturor ne este la îndemână să mergem în pelerinaj la Fatima, iată că vine Maica Sfântă către noi!”, transmite Eugen Ivuț.

Fecioara Peregrină va fi prezentă în Catedrala Sfântul Nicolae din Oradea, după următorul program:

Sâmbătă, 6 mai 2017

16:45 – primirea pelerinilor în curtea Liceului Iuliu Maniu
17:00 – procesiune cu statuia Fecioarei de la Fatima; înconjurarea Catedralei prezentare istoric Fatima – p. Vatamanelu, reportaj Fatima (20 min). Meditaţii despre Fecioara Maria
18:00 – Sfânta Liturghie (Dominic Savio)
19:00 – proiecţie de film animat “Fatima, ziua în care soarele a dansat”.
19:30 – Adoraţie Euharistică cu Fecioara de la Fatima (OMI).
20:00 – Adoraţie Euharistică cu Fecioara de la Fatima (Don Orione).
21:00 – Rugăciunea Rozarul (Asociaţiile religioase din protopopiat).
21:40 – Acatistul Născătoarei de Dumnezeu de la Fatima.

Duminică, 7 mai 2017

8.00 şi 10.00 Sfintele Liturghii ce se termină cu consacrare la Inima Neprihănită a Mariei. La sfârşit, va avea loc salutul către Fecioara Peregrină.

ână în luna octombrie 2017, Maica Domnului de la Fatima va vizita bisericile protopopiale astfel: 20-21 mai – Beiuş; 10-11 iunie – Carei; 24-25 iunie – Holod; 1-2 iulie –Marghita; 5-6 august – Ier; 14-15 august – Mănăstirea FranciscanăMaica Domnului”- Oradea; 26-27 august – Supur; 7-8 septembrie – Şimleu Silvaniei; 23- 24 septembrie – Tăşnad; 30 septembrie- 1 octombrie –Zalău.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Telverde la care cetățenii pot primi informații despre coronavirus, disponibil începând de joi
   La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică (INSP) din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia Telverde destinată cetățenilor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu coronavirus, acesta nefiind o un număr de urgență.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Pistă de tartan pe Barcăului
  Proiectul culoarului verde care se amenajează, acum, în strada Barcăului, este completat cu o pistă de alergare din tartan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A murit sexagenarul rănit grav în incendiul de pe Liszt Ferenc

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Coronavirus în Bihor: 104 persoane autoizolate în locuințe
  Joi, la ora 8:00, medicii inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Bihor indicau yn număr de 104 oameni autoizolați în casă.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primăria replică prin parcuri și prin promisiuni de împădurire
  Primăria Oradea susține că afirmațiile legate de tăierile de arbori sunt "în flagrantă neconcordanță cu realitatea" și vine cu o serie de cifre și statistici.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primăria Oradea - tentativă de remediere a subfinanţării
  După mai multe runde de licitaţii care au lăsat indiferenţi constructorii, executivul şi-a ajustat estimările de costuri la câteve obiective importante.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.