bihon.ro Web analytics

Un show total cu Hteththemeth

Reactualizat la:
Reactualizat la:
Formaţia braşoveană şi-a prezentat noul album printr-un concert-spectacol în trei acte.
Scris de Demian - Formaţia braşoveană şi-a prezentat noul album printr-un concert-spectacol în trei acte.

Un show total, dinamic, cu multe schimbări de ţinute, cu multe accesorii, o poveste închegată, un spectacol muzical în care expresivitatea solistului impresionează. Aşa a fost concertul din Abyss al trupei braşovene Hteththemeth, care şi-a lansat şi la Oradea cel mai nou album: „Best Worst Case Scenario”. O lume de lumini şi umbre, rece şi nedreaptă, în care îţi cauţi drumul spre lumina salvatoare, singur, încercând să afli cine eşti pe muchia dintre bine şi rău. Un scenariu în trei acte, ca un ceaslov din care cade, filă cu filă fiecare piesă din album, aşa cum a fost şi fost conceput ca imagine concertul celor de la Hteththemeth.

E impresionant sa priveşti și să asculţi o formaţie de metal avant-garde care pe lângă albumul bine închegat prezentat a creat şi o poveste în care se schimbă costume, se coboară în public ca într-un spectacol de teatru cu publicul pe scenă, se folosesc nenumărate articole de recuzită. Acest lucru spune foarte mult despre seriozitatea şi profesionalismul cu care membrii trupei abordează scena muzicii româneşti, şi despre efortul financiar pe care îl fac, pe lângă investiţia majoră în instrumente şi tehnică, în costumaţii, împingând standardele cu o treaptă mai sus. Mimica lor e impresionantă, bucuria şi implicarea cu care interpretează sunt notabile şi, nu în ultimul rând, felul în care se încarcă din nou din feedback-ul primit din partea publicului.

Multe formaţii ar trebuie să meargă la concertele Hteththemeth pentru a realiza ce înseamnă dedicare şi sacrificiu nu pentru un profit rapid ci pentru stabilirea unui nivel ridicat în concordanţă cu muzica pe care o simţi, conceptul în care crezi, indiferent de ceea ce se cere pe radio sau în discoteci. „Lights Lies”, „Happy to be Sad”, „You are My Last Girlfriend” sunt câteva piese de pe noul album „Best Worst Case Scenario” care se remarcă şi printr-o grafică deosebită.

În deschidere au cântat orădenii de la N.O.R. piesele lor deja cunoscute şi iubite de fani, după care au rămas să îşi susţină colegii de finală GBOB România bucurându-se de spectacolul braşovenilor.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Se închide Ștrandul Ioșia
  Ștrandul Ioșia din Oradea se închide începând de luni, 13 decembrie 2021, pentru o perioadă de o lună și jumătate, urmând să se redeschidă marți, 1 februarie 2022.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Percheziții la Vama Borș pentru corupție
  Procurori ai Tribunalului Bihor, dar și din Ungaria precum și polițiști de la Direcția Generală Anticorupție Oradea au blocat vama Borș 1 marți dimineață. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Medicul orădean Carmen Pantiș, invitată la Florin Călinescu Show: „Doamna Pantiș este un erou"
  Șefa Colegiului Medicilor Bihor, orădeanca dr. Carmen Pantiș a fost invitată joi, 02 decembrie, la emisiunea lui Florin Călinescu, de pe PrimaTV. 1

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Orădenii de pe malul stâng al Crișului Repede rămân două nopți fără apă

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în Oradea: 7 străzi afectate, inclusiv Spitalul Județean

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Seri de Crăciun la Muzeul Orașului Oradea
  Copiii vor avea parte de vizionări de filme de Crăciun, vor învăţa colinde şi vor vizita expoziţiile dedicate lor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Salvamont Bihor, sfaturi pentru cei care merg la munte în această perioadă
  În ultima vreme stratul de zăpadă a căzut și la altitudini mai joase de 1.300m, în zonele Vârtop, Padiş și Stâna de Vale.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  O bancă renunță la casierii în relația cu clienții
  În curând, operațiunile în numerar nu se vor mai putea efectua la ghișeele Raiffeisen Bank. 1

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.