bihon.ro Web analytics

Universitatea Oradea și Primăria fac angajări

De Dan Birta
Reactualizat la:

Universitatea Oradea și Primăria fac angajări

Reactualizat la:
În baza de date a AJOFM Bihor există în prezent 1.228 de oferte de angajare.
Scris de Dan Birta - În baza de date a AJOFM Bihor există în prezent 1.228 de oferte de angajare.

Cei care doresc să intre în sistemul bugetar au ocazia să o facă participând la concursurile organizate de Primăria Oradea și Universitatea Oradea. În baza de date a AJOFM Bihor sunt anunțate nu mai puțin de 28 posturi vacante la Universitatea Oradea. Este vorba de 11 posturi de conferențiari universitari, patru posturi de profesori universitari și 13 posturi de lectori/șefi de lucrări.

Primăria Oradea, de asemenea, angajează doi consilieri clasa I gradul superior la Direcția Tehnică, doi consilieri juridici clasa I grad debutant și un consilier juridic clasa I grad asistent la Direcția Juridică, plus un consilier clasa I grad superior la Direcția Patrimoniu. Lista locurilor de muncă disponibile la Primăria Oradea poate fi consultată și pe site-ul http://oradea.ro/concursuri

Angajări la privat

Cine vrea să lucreze în mediul privat are de ales din oferta de peste 1.200 de locuri de muncă anunțate vacante de angajatori la AJOFM Bihor. Persoanele cu studii superioare au de ales dintre 147 de posturi: administratori baze de date, agenți achiziții, analiști cumpărări, analiști calitate, asistenți comerciali, arhitecți, contabili, designeri, economiști, ingineri (construcții civile, automatizări, căi ferate drumuri și poduri, construcții civile, producție, mecanici, injecții mase plastice, etc), kinetoterapeuți, manageri de proiect, manageri resurse umane, planificatori, programatori producție, etc.

Oferta pentru persoanele cu studii medii sau școală profesională cuprinde 662 de posturi. Domeniile în care se fac cele mai multe angajări sunt: economic (agenți vânzări, asistenți comerciali, casieri, contabili, gestionari, vânzători, lucrători comerciali), mecanic (sudori, strungari, sculeri matrițeri, operatori CNC, reglori, presatori, lăcătuși), construcții (zidari, faianțari, vopsitori, tehnicieni în construcții, parchetari, instalatori), industrie ușoară (croitori, confecționeri îmbrăcăminte, confecționeri încălțăminte), horeca (bucătari și ajutor de bucătari, ospătari și ajutor de ospătari, cameriste). Se mai caută electricieni, tâmplari, șoferi, etc.

Persoanele necalificate au la dispoziție 277 de oferte de angajare. În județ, la Aleșd sunt 29 de posturi, la Beiuș – 64 de posturi, la Marghita – 30 de posturi și la Salonta – 59 de oferte de angajare.

 

7 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. florin says:

  Numai neamuri si pile

 2. nemauru says:

  unde? La spalatorie?

 3. Cristi says:

  Domnule “autor” va rog sa faceti un efort sa redati corect numele institutiei, care este “Universitatea DIN Oradea”, ca nu este o echipa de fotbal.

 4. Needucat says:

  Titlu corect:
  Hienele fac angajări…

 5. Maria says:

  Angajeaza postaci si adulatori care toata ziua sa ne intoxice ca suntem cel mai dezvoltat oras din lume

 6. muiepsd says:

  de ce sa ma angajez la primaria oradea, ca sa se trezeasxca bolovanul si sa faca reduceri, chiar daca nu mai e primar ? stie toata lumea ca birta e un copil nevinovat si tot bolovanul trage sforile in primarie!

 7. BIHON Opinii

  Accident rutier. Recuperarea sumelor plătite de asigurator

  Mapamond

  Globurile de Aur 2021: Filmul „Nomadland” și serialul „The Crown”, marii câștigători ai galei. Vezi lista câștigătorilor

  Mapamond

  Fostul preşedinte francez Nicolas Sarkozy, condamnat pentru corupție

  România

  Șoferița care a provocat accidentul mortal din Capitală consumase alcool. A fost reținută
  1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Atenție, călători: devieri pe liniile de autobuz 14, 30 și 33

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Primăria prelungește pista de biciclete din zona Parcului Brătianu

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.