bihon.ro Web analytics

Vernisaj la Sighetul Marmaţiei

Vernisaj la Sighetul Marmaţiei

<p>Foto: Felix Gabriel Szabó</p>
Reactualizat la:
Vineri a avut loc festivitatea de închidere a primului curs de tehnică și artă fotografică organizat la Sighetul Marmaţiei de „Euro Foto Art”.
Scris de Demian - Vineri a avut loc festivitatea de închidere a primului curs de tehnică și artă fotografică organizat la Sighetul Marmaţiei de „Euro Foto Art”.

La sediul Centrului Cultural din Sighetu Marmației a avut loc vineri, 19 iulie, festivitatea de închidere a primului curs de tehnică și artă fotografică organizat de Asociația Internațională „Euro Foto Art” cu sediul în Oradea, sub patronajul Primăriei municipiului Sighetu Marmației şi sub conducerea reputatului artist fotograf orădean Ștefan Tóth AFIAP.

Publicul prezent la eveniment a fost salutat de către managerul centrului cultural, prof. Dorel Todea, care a apreciat inițiativa organizării primului curs în acest oraș. Primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli, a mulțumit artistului fotograf Ștefan Toth AFIAP pentru devotamentul cu care a organizat cursul de tehnică și artă fotografică.

Mariana Scubli, membru al Asociației Internaționale ”Euro Foto Art”, autoarea a multor expoziții personale vernisate în diferite orașe ale Europei, a subliniat faptul că în cadrul cursului a învățat multe lucruri care o va ajuta la ridicarea nivelului artistic al viitoarelor sale expoziții personale. Diplomatul Dan Pralea, reprezentantul Consulatului României la Solotvino (Slatina) în Ucraina, a mulțumit artistului fotograf Ștefan Tóth AFIAP pentru cele patru expoziții de artă fotografică organizate la sediul Școlii de Arte din Slatina.

Reputatul artist fotograf Virgilio Bardossi EFIAPp3 din Florența, care a participat la eveniment împreună cu artistul fotograf Eugenio Fieni AFIAPg din Montevarchi, a apreciat în limba română modul de derulare a cursului și nivelul artistic al exponatelor. În încheiere, lectorul cursului a mulțumit absolvenților pentru încrederea avută în derularea primului curs organizat în premieră absolută în Sighetu Marmației, respectiv acelora care au sprijinit derularea acestuia: „Santa Vita” SRL și familiei dr. Sorin Marku din Sighetu Marmației.

La finalul evenimetului, președintele Asociației Internaționale ”Euro Foto Art” a înmânat absolvenților Certificatele de absolvire, acordate în urma examenului scris și al probelor de practică, și a anunțat faptul că în viitorul apropiat în Sighetu Marmației va fi înființat un nou club fotografic condus de artisul fotograf Mariana Scubli.

La cursul organizat în premieră absolută în Sighet s-au înscris 11 iubitori ai fotografiei, printre care foarte mulți tineri. Expoziția absolvenților va rămâne la dispoziția publicului vizitator timp de o lună, la care accesul este gratuit.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Sport local

  Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
  CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
  Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
  Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Prefectul - o miză tot mai mare
  Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 2

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Bilanț la Jandarmeria Bihor: Peste 5.000 de misiuni pentru menținerea ordinii publice
  În premieră. Jandarmeria Bihor a primit în cei 101 ani de funcționeare Placheta de Onoare a Ministrului Afacerilor Interne.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a lui Victor Micula
  Judecătorii Tribunalului Bihor au respins, marți, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor de arestare preventivă a lui Victor Micula. 15

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.