bihon.ro Web analytics

Vernisaj la Sighetul Marmaţiei

Vernisaj la Sighetul Marmaţiei

<p>Foto: Felix Gabriel Szabó</p>
Reactualizat la:
Vineri a avut loc festivitatea de închidere a primului curs de tehnică și artă fotografică organizat la Sighetul Marmaţiei de „Euro Foto Art”.
Scris de Demian - Vineri a avut loc festivitatea de închidere a primului curs de tehnică și artă fotografică organizat la Sighetul Marmaţiei de „Euro Foto Art”.

La sediul Centrului Cultural din Sighetu Marmației a avut loc vineri, 19 iulie, festivitatea de închidere a primului curs de tehnică și artă fotografică organizat de Asociația Internațională „Euro Foto Art” cu sediul în Oradea, sub patronajul Primăriei municipiului Sighetu Marmației şi sub conducerea reputatului artist fotograf orădean Ștefan Tóth AFIAP.

Publicul prezent la eveniment a fost salutat de către managerul centrului cultural, prof. Dorel Todea, care a apreciat inițiativa organizării primului curs în acest oraș. Primarul municipiului Sighetu Marmației, Horia Scubli, a mulțumit artistului fotograf Ștefan Toth AFIAP pentru devotamentul cu care a organizat cursul de tehnică și artă fotografică.

Mariana Scubli, membru al Asociației Internaționale ”Euro Foto Art”, autoarea a multor expoziții personale vernisate în diferite orașe ale Europei, a subliniat faptul că în cadrul cursului a învățat multe lucruri care o va ajuta la ridicarea nivelului artistic al viitoarelor sale expoziții personale. Diplomatul Dan Pralea, reprezentantul Consulatului României la Solotvino (Slatina) în Ucraina, a mulțumit artistului fotograf Ștefan Tóth AFIAP pentru cele patru expoziții de artă fotografică organizate la sediul Școlii de Arte din Slatina.

Reputatul artist fotograf Virgilio Bardossi EFIAPp3 din Florența, care a participat la eveniment împreună cu artistul fotograf Eugenio Fieni AFIAPg din Montevarchi, a apreciat în limba română modul de derulare a cursului și nivelul artistic al exponatelor. În încheiere, lectorul cursului a mulțumit absolvenților pentru încrederea avută în derularea primului curs organizat în premieră absolută în Sighetu Marmației, respectiv acelora care au sprijinit derularea acestuia: „Santa Vita” SRL și familiei dr. Sorin Marku din Sighetu Marmației.

La finalul evenimetului, președintele Asociației Internaționale ”Euro Foto Art” a înmânat absolvenților Certificatele de absolvire, acordate în urma examenului scris și al probelor de practică, și a anunțat faptul că în viitorul apropiat în Sighetu Marmației va fi înființat un nou club fotografic condus de artisul fotograf Mariana Scubli.

La cursul organizat în premieră absolută în Sighet s-au înscris 11 iubitori ai fotografiei, printre care foarte mulți tineri. Expoziția absolvenților va rămâne la dispoziția publicului vizitator timp de o lună, la care accesul este gratuit.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  A căzut cu mașina în groapa pasajului subteran de pe bulevardul Magheru
  Un șofer a ajuns cu autoturismul în șantierul pasajului subteran de pe bulevardul Magheru.

  România

  Turiști fără carantină, din 15 iunie în Grecia
  Vacanțele de vară ar putea începe din 15 iunie. Potrivit unui comunicat de presă, citat de Agerpres, al Ambasadei Greiei în România, din 15 iunie Grecia va primi turiști din România, Bulgaria și statele UE fără niciun fel de măsuri de carantină.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  ANM: Vreme instabilă, cu ploi torențiale și vijelii în majoritatea regiunilor, până miercuri seara
  Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, o informare de ploi şi vijelii, valabilă până miercuri seara în întreaga ţară.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  De Ziua Copilului, OTL scoate pe trasee flota rulantă de plimbare recreere - tramvaiul de epocă și autobuzul cabrio
  Accesul este coniționat de purtarea măștii de protecție, avertizează conducerea OTL SA.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Statul plătește 45% din salariul persoanelor care revin din șomaj tehnic
  Firmele care angajează tineri cu vârsta între 16 și 29 de ani și persoane cu vârsta peste 50 de ani primesc timp de 12 luni, 2.500 de lei. 1

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Record: 22 de cazuri noi de coronavirus în județul Bihor
  Conform datelor Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de coronavirus din județul Bihor a ajuns la 608. 17

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.