bihon.ro Web analytics

Klaus Iohannis îi presează pe Orban & Co. să finalizeze negocierile privind formarea noului Guvern. După ce Bolojan fusese vehiculat drept premier, iată că nici Boloș nu-și va păstra portofoliul, la Fonduri Europene. Rămâne de văzut dacă va ajunge la Finanțe.
Lumea culturală orădeană și națională a fost șocată de vestea anulării statutului juridic al revistei ,,Familia” și a trecerii ei în subordinea Bibliotecii Județene ,,Gheorghe Șincai” din Oradea.
Conform art. 452 lit. h din Codul fiscal, constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 1 la 5 ani deţinerea de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, de alcool etilic peste 40 de litri, băuturi spirtoase peste 200 de litri, produse intermediare peste 300 de litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 de litri.
Iohannis și Orban par să nu fi înțeles mare lucru din rezultatul votului desfășurat în 6 decembrie. Mă refer aici atât la modul în care au votat românii care s-au prezentat la urne, cât și la cetățenii care au ales să boicoteze aceste alegeri desfășurate în plină pandemie.
Dacian Cioloș a declarat deja că România are nevoie de un premier reformator. Cioloș s-a arătat flexibil în privința viitorului premier propus de PNL, o dată cu demisia lui Ludovic Orban. Bolojan și Cioloș au o relație veche de colaborare și apreciere reciprocă.
Constituie infracțiunea de spălare a banilor și se pedepsește cu închisoarede la 3 la 10 ani schimbarea sau transferul de bunuri, cunoscând că provin dinsăvârșirea de infracțiuni, în scopul ascunderii sau al disimiulării originii ilicite aacestor bunuri ori în scopul de a ajuta persoana care a săvârșit infracțiunea dincare provin bunurile să se sustragă de la urmărire, judecată sau executareapedepsei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

,,Ready de party”, cu Mr. Lupu
Videoclipul a fost lansat, la începutul acestei săptămâni, și este dedicat momentului în care Andrei Lupu s-a îndrăgostit definitiv și irevocabil de hip-hop.

Bihon CSM Oradea

Debut fulminant în Europe Cup. Au fost „lei” în fieful „vulturilor”
CSM CSU Oradea a învins pe Beșiktaș Istanbul în primul meci din Turcia.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Procurorul Bogdan Sergiu Chiș, delegat șef la DNA Oradea
Membrii Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii au decis, în ședința de marți, delegarea pe funcția de șef al DNA Oradea a procurorului Bogdan Sergiu Chiș. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Cuzap: Album istorico-geografic - o carte de vizită pentru sat și oamenii lui
Monografia satului Cuzap, adunată într-o lucrare pe cât de elegantă pe atât de plină de conținut, a apărut la finele anului trecut, la editura Ratio et Revelatio.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Prefectul - o miză tot mai mare
Deși rezultatul alegerilor locale, dar și parlamentare, au arătat clar că județul Bihor este dominat copios de către PNL, UDMR insistă în Capitală pentru funcția de prefect. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Bilanț la Jandarmeria Bihor: Peste 5.000 de misiuni pentru menținerea ordinii publice
În premieră. Jandarmeria Bihor a primit în cei 101 ani de funcționeare Placheta de Onoare a Ministrului Afacerilor Interne.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a lui Victor Micula
Judecătorii Tribunalului Bihor au respins, marți, propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor de arestare preventivă a lui Victor Micula. 16

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Pandemia și viteza șantierelor - 2020, record de investiții în construcții și amenajări urbane
Cifrele lucrărilor de investiții derulate anul trecut prin Direcția Tehnică sunt de peste trei ori mai mari decât cele din 2019, raportează municipalitatea.

Angajari BIHON

ADP Oradea angajează personal
S.C. Administraţia Domeniului Public S.A. Oradea organizează selecție de personal pentru:

Angajari BIHON

Aktapa Ortopedica angajează personal
S.C. AKTAPA ORTOPEDICA SRL., firmă de încălţăminte angajează personal pentru maşină tras vârf mecanic .

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Centru de agrement, patinoar și stadion la Marghita, prin CNI
Aleșii din Marghita au aprobat luni, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Marghita, proiectul de hotărâre privind aprobarea trecerii din domeniul public în domeniul privat al Municipiului Marghita a suprafeței de 2553 mp și aprobarea alipirii a două terenuri.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.