bihon.ro Web analytics

Un ultim omagiu aducem vecinei noastre, doamna Kovacs Aranka, și exprimăm sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Un ultim omagiu aducem vecinei noastre, doamna Elena Sereș, și exprimăm sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Cu profundă tristeţe, Managementul Spitalului Clinici Municipal „ Dr. Gavril Curteanu” Oradea, membri Consiliului de Administraţie şi Consiliul Medical al unităţii regretă trecerea în nefiinţă a domnului
Familiile Dr. Ovidiu Gogu CACUCI si Farmacist Felicia SOTOC anunţă cu durere în suflet incetarea din viata, la varsta de 78 de ani, a celui care a fost DUMITRU CACUCI – tată, socru si bunic, lăsând astfel un gol imens în sufletele celor care l-au îndrăgit.
Cu durere adâncă în suflet anunţăm încetarea din viaţă a scumpei noastre mame VID FLOARE din Şumugiu, de 80 ani.
Au trecut 40 de zile de când ai plecat dintre noi, dragul meu soţ RAŢ GHEORGHE.
„Pe copilul acesta nestricat, pe care l-ai mutat, cu Dumnezeiasca Ta poruncă şi care a fost răpit, fără să guste din plăcerile lumeşti, Te rugăm, îndurate, arată-l părtaş de dulceţile cele mai presus de lume” BENETTI MATTIA ROMEO de numai 3 anişori.
De ce suntem doar umbre călătoare / În trecere pe-acest frumos şi sfânt pământ? / De ce vieţile ne sunt scurtate / Atunci când ne dorim să trăim mai mult? / De ce o lege dură-n Univers / Destinul nostru-l hotărăşte? / De ce ne naştem pentru a muri? / Sau poate murim pentru a renaşte? Au trecut şapte ani de când nu mai eşti printre noi, TEOFIL SAS şi ne lipseşti. Să ai drumul presărat de flori şi lumină! Dumnezeu să te ierte. Amin! Veşnic îndurerată sora geamănă Rodica.
Au trecut şase săptămâni, de când sora noastră scumpă a plecat la ceruri. Suntem alături de nepoţii noştri şi ne luăm adio pe veci de la cea care a fost CORBUŢ ILEANA.

Mapamond

Moderna: Vaccinul este eficient împotriva tulpinilor din Marea Britanie și Africa de Sud
Reprezentanții Moderna transmit că vaccinul scos pe piață de companie oferă protecție împotriva celor două noi forme ale coronavirusului care circulă în Africa de Sud și Marea Britanie.

România

Noua tulpină britanică de coronavirus, depistată la Suceava
Pacientul e un bărbat de 39 de ani, care a venit în România din Marea Britanie în 5 ianuarie. 6

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Situația coronavirus în Bihor: Trei localități în scenariul roșu, 20 în scenariul galben. Vezi restricțiile impuse și rata de infectare pentru fiecare localitate
Prefectura Bihor a actualizat luni, 25 ianuarie, lista localităților pentru care se impun restricții în domeniul Horeca. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Câştigătorii concursului „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”
Muzeul Țării Crișurilor a lansat un concurs online de eseuri, cu tema „24 ianuarie din perspectiva mea istorică”, destinat tinerilor de gimnaziu și liceu din toată lumea.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Incendiu la o firmă din Chistag
O firmă de la Chistag a luat foc luni după-amiază. La 112 s-a sunat la ora 13:50, moment în care, la adresa indicată au fost mobilizate rapid trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, dintre care două de stingere și unul de prim ajutor calificat.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Luptă pentru salvarea porţilor Art Nouveau
Proiectul Rotary Club Oradea Art Nouveau implică strângerea de fonduri pentru reabilitarea acestor porţi. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se prelungesc restricțiile de circulație din centru
În urma solicitării constructorului, închiderea circulației rutiere pe str. Iosif Vulcan, Nicolae Grigorescu și strada Libertății se prelungește până la finalul lunii martie. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Un bihorean a găsit în curte o grenadă din Al Doilea Război Mondial
Un bihorean din localitatea Ucuriș a anunțat serviciile de urgență după ce a găsit o grenadă în timp ce efectua lucrări în curtea gospodăriei.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Fostul administrator public de la CJ Bihor, director de cabinet la ministrul Cseke
Szabó József, fostul administrator public al Consiliului Județean Bihor și candidat al UDMR la președenția Consiliului județean, este de o vreme director de cabinet la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și a Administrației condus de ministrul Cseke Attila.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Un orădean de 14 ani și un tânăr de 25 au furat două autovehicule. Unul dintre ei era băut și a provocat un accident
Doi tineri, ambii fără permis de conducere, au furat două autovehicule în cursul zilei de sâmbătă, 23 ianuarie.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Accidente mortale în Bihor: biciclist lovit lângă Salonta și bărbat decedat după ce a căzut din căruță
Doi bărbați si-au pierdut viața în urma a două accidente produse sâmbătă, 23 ianuarie, în județul Bihor. 1

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.