bihon.ro Web analytics

Un ultim omagiu aducem vecinei noastre, doamna Kovacs Aranka, și exprimăm sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Un ultim omagiu aducem vecinei noastre, doamna Elena Sereș, și exprimăm sincere condoleanțe familiei îndoliate!

Cu profundă tristeţe, Managementul Spitalului Clinici Municipal „ Dr. Gavril Curteanu” Oradea, membri Consiliului de Administraţie şi Consiliul Medical al unităţii regretă trecerea în nefiinţă a domnului
Familiile Dr. Ovidiu Gogu CACUCI si Farmacist Felicia SOTOC anunţă cu durere în suflet incetarea din viata, la varsta de 78 de ani, a celui care a fost DUMITRU CACUCI – tată, socru si bunic, lăsând astfel un gol imens în sufletele celor care l-au îndrăgit.
Cu durere adâncă în suflet anunţăm încetarea din viaţă a scumpei noastre mame VID FLOARE din Şumugiu, de 80 ani.
Au trecut 40 de zile de când ai plecat dintre noi, dragul meu soţ RAŢ GHEORGHE.
„Pe copilul acesta nestricat, pe care l-ai mutat, cu Dumnezeiasca Ta poruncă şi care a fost răpit, fără să guste din plăcerile lumeşti, Te rugăm, îndurate, arată-l părtaş de dulceţile cele mai presus de lume” BENETTI MATTIA ROMEO de numai 3 anişori.
De ce suntem doar umbre călătoare / În trecere pe-acest frumos şi sfânt pământ? / De ce vieţile ne sunt scurtate / Atunci când ne dorim să trăim mai mult? / De ce o lege dură-n Univers / Destinul nostru-l hotărăşte? / De ce ne naştem pentru a muri? / Sau poate murim pentru a renaşte? Au trecut şapte ani de când nu mai eşti printre noi, TEOFIL SAS şi ne lipseşti. Să ai drumul presărat de flori şi lumină! Dumnezeu să te ierte. Amin! Veşnic îndurerată sora geamănă Rodica.
Au trecut şase săptămâni, de când sora noastră scumpă a plecat la ceruri. Suntem alături de nepoţii noştri şi ne luăm adio pe veci de la cea care a fost CORBUŢ ILEANA.
Tristă zi de aducere aminte, când în urmă cu doi ani ai plecat pentru totdeauna dintre noi, brusc, lăsându-ne un gol imens în sufletele noastre împietrite de durere şi neputincioase, fără să îţi spunem cât de mult te-am iubit şi cât de mult ai însemnat pentru noi, cât ai stat aici pe pământ, draga noastră mamă, soţie, fiică, soră, bunică, mătuşă, soacră ONICA MARIA SMARANDA.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Primul bihorean decedat după ce a fost depistat cu coronavirus
În cursul zilei de duminică, 05 aprilie, s-a înregistrat primul deces al unui bihorean infectat cu coronavirus. 5

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Hotel din Sânmartin transformat în spațiu de carantină. Prefectura va rechiziționa unități de cazare
În cadrul ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU Bihor) de duminică s-a decis ca Prefectura să rechiziționeze spații de cazare. 4

Jurnal Bihorean

Romano-catolicii intră în Săptămâna Patimilor
Luni, 6 aprilie, începe Săptămâna Patimilor, care va culmina duminică, 12 aprilie, cu Învierea Domnului.

România

Coronavirus: În lipsă de materiale de protecție, unele cadre medicale au decis să și le confecționeze singure
În Arad, mai multe cadre medicale din spital, care nu primesc costume de protecţie în faţa coronavirusului, şi-au comandat materiale şi le confecţionează singure. 1

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Se curăță albiile în tot bazinul hidrografic
Pe lângă decolmatări angajaţii ABA trebuie să facă şi igienizare dat fiind cantitatea mare de deșeuri depozitate pe maluri sau în albii. 2

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Un magazin din curtea fabricilor deținute de frații Micula a fost făcut scrum
Pompierii bihoreni s-au mobilizat duminică, la orele prânzului, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un magazin de tip ABC, de lângă fabricile fraților Micula. 5

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Incendiu pe Șoseaua Borșului: mai multe camioane cuprinse de flăcări
Dimineață, în jurul orei 04:30, un incendiu a izbucnit la o firmă de pe Șoseaua Borșului. 4

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Forfotă în curtea virtuală a Colegiului Național ,,Samuil Vulcan”
Datorită condițiilor impuse de situația actuală, a răspândirii SARS COVID 2 în lume, în săptămâna „Școala altfel” activitățile mult așteptate de către elevi s-au desfășurat acasă, sub supravegherea părinților și sub îndrumarea virtuală a cadrelor didactice.

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Românii care vin de Paști în țară vor sta în carantină
Românii de peste hotare care intenționează să se întoarcă de sărbătorile pascale în țară, vor fi plasați în carantină. 3

BIHON Ştirile judeţului Bihor

Peste un milion de români trași pe dreapta în trei zile
Cele mai afectate sectoare sunt industria prelucrătoare, comerțul cu ridicata și cu amănuntul, HORECA și construcțiile.

BIHON CAO

Compania de Apă Oradea: „apa pe care o bei de la noi este verificată și tratată respectând cele mai înalte standarde de calitate”
În această perioadă apa este esențială în lupta cu coronavirusul. Compania de Apă Oradea a realizat un clip în care dă asigurări că apa furnizată orădenilor la robinete este conform standardelor de calitate.

Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.