bihon.ro Web analytics

Două posturi vacante de decan, la Universitatea Oradea

De Crina Dobocan
Reactualizat la:

Două posturi vacante de decan, la Universitatea Oradea

Reactualizat la:
Universitatea din Oradea va organiza în luna octombrie 2021 un concurs public de selecție a decanilor, pentru Facultatea de Litere și pentru Facultatea de Protecție a Mediului.
Scris de Crina Dobocan - Universitatea din Oradea va organiza în luna octombrie 2021 un concurs public de selecție a decanilor, pentru Facultatea de Litere și pentru Facultatea de Protecție a Mediului.

Două posturi de decan au devenit vacante la Universitatea din Oradea. Unul dintre ele este la Facultatea de Protecție a Mediului, iar celălalt la Facultatea de Litere.

„Pensionarea domnului decan – prof. univ. dr. Ioan Chereji, de la Facultatea de Potecția Mediului, și numirea, prin ordin de ministru al Educației, nr. 4804 din 16 septembrie 2021, a domnului decan de la Facultatea de Litere, prof. univ. dr. habil. Florin Ioan Cioban, în calitate de lector de limba română la Universitatea «Eötvös Loránd», din Budapesta, au condus la vacantarea celor două posturi”, a anunțat rectorul Universității din Oradea, Constantin Bungău.

Florin Ioan Cioban, numit lector la Budapest

Astfel, Universitatea din Oradea va organiza, în luna octombrie 2021, un concurs public de selecție a decanilor, pentru Facultatea de Litere și pentru Facultatea de Protecție a Mediului. Graficul de desfășurare concursului a fost publicat pe site-ul universității: https://www.uoradea.ro/.

„Aducem mulțumiri domnului prof. univ. dr. Ioan Chereji și domnului prof. univ. dr. habil. Florin Ioan Cioban, pentru contribuția la dezvoltarea învățământului universitar orădean, dedicarea în activitatea didactică, științifică și de cercetare”, a afirmat rectorul Bungău.

Decanul Ioan Chereji s-a pensionat

 

1 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Just me says:

  Ati incurcat pozele/numele domnilor profesori… sunteti penibili !!

 2. Bihon CSM Oradea

  Renasc speranțele la calificare: CSM Oradea câștigă meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász
  CSM Oradea a câștigat cu scorul de 75-58 meciul din deplasare cu Szolnoki Olajbányász.

  România

  Incident halucinant: O familie a fost atacată de propriii câini. Jandarmii au venit în ajutor
  Incidentul a avut loc miercuri după-amiaza, în locuința unei familii din Arad. Acasă se aflau bunicii împreună cu nepoțica lor. La un moment dat, unul dintre cei doi câini pe care aceștia îi dețin, a devenit agresiv și a mușcat-o pe bunică.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Selina și Construcții Bihor, oferte pentru parcarea de pe str. Iosif Vulcan 
  Inițiativa a stârnit nemulțumirea riveranilor, dar petiția lor n-a produs efectele dorite. Primăria a scos la licitație proiectarea și execuția parcării dintre case.

  BIHON CAO

  Cum se face accesul la Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă

  BIHON CAO

  Întrerupere furnizare apă

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  PSD și UDMR au blocat reorganizarea de la Școala Francisc Hubic
  Aleșii județeni au respins, pentru a treia oară, aprobarea organigramei Centrului de Cultură al Județului Bihor.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Victorie civică la Sântandrei: Justiția spune ”NU” definitiv incineratorului de animale de lângă Palota
  Asociația ”Santandrei Metropolitan Area” (SMA) a reușit să blocheze definitiv prin intermediul justiției înființarea unui incinerator de animale pe raza comunei. 4

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Drumul Oradea - Sânmartin - exproprieri în valoare de 2 milioane euro
  Consilierii județeni au aprobat marți culoarul de expropriere pentru drumul de legătură Oradea - Sânmartin. 4

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.