bihon.ro Web analytics

Vineri, prima zi cu restricții de circulație pe timpul nopții în Oradea. Vezi ce se întâmplă cu nunțile și botezurile

De Costel Demian
Reactualizat la:

Vineri, prima zi cu restricții de circulație pe timpul nopții în Oradea. Vezi ce se întâmplă cu nunțile și botezurile

Reactualizat la:
Potrivit Hotărârii CJSU Bihor, în acest weekend, în Oradea vor fi aplicate restricții de circulație pe timp de noapte.
Scris de Costel Demian - Potrivit Hotărârii CJSU Bihor, în acest weekend, în Oradea vor fi aplicate restricții de circulație pe timp de noapte.

UPDATE! În Oradea, restricțiile de circulație au fost extinse și în timpul săptămânii.

OFICIAL! Carantină de noapte extinsă în Oradea și 19 localități bihorene. Restricții de weekend în alte 14 localități


Concret, circulația va fi restricționată în intervalul 20:00 – 05:00, pentru persoanele nevaccinate. Persoanele vaccinate vor trebui să prezinte certificatul verde COVID, iar cele nevaccinate vor trebui să completeze o declarație pe propria răspundere și adeverință angajator pentru a ieși din casă în intervalul restricțiilor. Măsurile nu se aplică persoanelor la care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19;

DOCUMENT | Noile modele ale declarației pe propria răspundere și adeverinței pentru angajator, obligatorii pentru nevaccinați în intervalul cu restricții de circulație

Exepțiile în care circulația este permisă și în intervalul 20:00 – 05:00.

a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/ gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
b) deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță, precum și pentru achiziționarea de medicamente;
c) deplasări în afara localităților ale persoanelor care sunt în tranzit sau efectuează călătorii al căror interval orar se suprapune cu perioada interdicției, cum ar fi cele efectuate cu avionul, trenul, autocare sau alte mijloace de transport de persoane, și care poate fi dovedit prin bilet sau orice altă modalitate de achitare a călătoriei;
d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori decesul unui membru de familie.

În situație similară se mai află și Sânmartin, Lunca, Derna, Pocola, Gepiu, Sălard, Girişu de Criş, Cefa, Budureasa, Câmpani, Aştileu, Cetariu și Tileagd. În timp ce în Ceica, Spinuş, Ţeţchea, Chişlaz, Toboliu, Brusturi, Hidişelu de Sus, Căbeşti, Paleu, Sântandrei, Lăzăreni, Sâmbăta restricțiile sunt aplicate în fiecare zi.

Amenzi

Persoanele nevaccinate care nu prezintă declarația pe proprie răspundere riscă amenzi cuprinse între 500 și 2.500 de lei.

Restricții și la localuri

La depășirea incidenței de 6 la mia de locuitori, localurile sunt nevoite să limiteze accesul la doar 50% din capacitate,iar accesul clienților este condiționat de prezentarea certificatului verde.

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, precum și la terase este permisă până la 50% din capacitatea maximă a spațiului în intervalul orar 5:00—24:00 în județ/localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori.

Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în Hotărârea CJSU Bihor.

Aceleași reguli se aplică și zonele de alimentație din interiorul centrelor comerciale.

Activitatea în baruri, cluburi și discoteci este interzisă la nivelul judeţului/localităţilor unde incidenţa cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori;

Nunți, botezuri și petreceri private, limitate

Conform reglementărilor privind incidența de peste 6 la mia de locuitori, organizarea nunților, botezurilor și a petrecerilor private este permisă în limita a 50% din capacitatea maximă a spațiului, dar nu mai mult de 200 de persoane.

„Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, transmite prefectura.

Programul magazinelor, până la 22:00

În Hotărârea CJSU se arată că programul magazinelor va fi limitat până la ora 22:00.

„În condițiile art. 5 alin. (3) lit. f) din Legea nr. 55/2020 (limitarea sau suspendarea pe durată determinată a activității unor instituții sau operatori economici), cu modificările și completările ulterioare, se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 5:00—22:00, în toate localitățile unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1.000 de locuitori”.

Excepție de la această regulă fac operatorii economici cu activitatea de livrare la domiciliu, precum și operatorii economici din domeniul transportului rutier de persoane și rutier de mărfuri își pot desfășura activitatea în regim normal de muncă, cu respectarea normelor de protecție sanitară.

Restricții la sălile de fitness

Sălile de fitness pot funcționa doar la maxim 50% din capacitate în localitățile unde incidența a depășit pragul de 6 la mia de locuitori. Suprafața minimă pentru fiecare persoană este de 4mp.

„Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, completează CJSU Bihor.

51 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. R says:

  Hey colegu’ care te-a oprit gaboru din imagine, transmite-i sa ma p** pe el daca vezi asta

 2. Iliescu says:

  Această măsură este bună pentru că Arafat cu Comitetul Științifico Fantastic au făcut ei un studiu că virusul circulă mai mult noaptea.

  O măsură pe timp de zi :
  Vă rugăm cei vaccinați să purtați mască corespunzător pentru că ne infectați pe noi oamenii nevaccinații, care circulă doar ziua.

  • Drew says:

   Daca nu ar exista oameni prosti ca tine nu s-ar mai răspândi virusul, nu te mai plânge atât și mergi in plm sa te vaccinezi daca dorești să trăiești în societate.

   • Are rost? says:

    “Mergi in plm sa te vaccinezi daca doresti sa traiesti in societate” :))))) Suna familiara fraza… Ai uitat sa adaugi “totalitar-socialista” dupa “societate”. Daca am ajuns sa ni-se para normal sa prezentam un certificat ca sa putem manca ceva… nu suntem departe de “Da-ne noua, guvernului tot ce ai tu, si noi iti dam o ratie lunara, daca doresti sa traiesti in continuare in societatea noastra”.

  • Gheorghe says:

   Nu virusul circula mai mult noaptea , este vorba de dobitocii care umbla prin cluburi noaptea si pe langa faptul ca infecteaza lumea cu prostii mai si pot contacta boala deci trebuie avut grija de ei si tinuti in casa !…da-mi adresa si-ti duc eu de mancare daca nu te lasa sa iesi ! In Italia de azi nu mai au voie sa mearga la servici nici de stat nici privat daca nu au facut vaccinul…urmeaza si Romania si urmezi si tu baiete/fata sau lgbtq cu creier de omida!

   • Oradea mare says:

    Eu nu îs contra vaccinului dar îs contra unui vaccin experimental un vaccin pentru care producătorul nu răspunde deci cine vrea să facă parte din experiment treabă lor oricum aveți grijă la reacțiile adverse al acestui experiment

   • Ninu says:

    Gheorghe tu asa handicapat mintal ești din născare ori ai devenit asa după ce ai tras niște vaccin la măsea?

   • hahaha says:

    Pangolinul comunist Gheorghe PCR.

 3. Ile says:

  Noaptea hoți umblă numa și virusul

  • lel says:

   corect, iar hotii se mozolesc intre ei prin birturi apoi scuipa peste tot, transmitand virusul. deci ai inteles de ce trebuie respectate unele decizii

 4. soft says:

  Ăla e neamț.
  Ăla e sîrb, ăla e ungur. ăla e român, ăla e țigan.
  Ăla e evreu.
  Ăla e vaccinat…, ăla e nevaccinat.
  Pandemia COVID-19 miroase a nazism.

 5. Unu says:

  O întrebare va rog , organele legii, în speță angajații MAI care verifica dacă se respecta hotărârea comitetului de prostire strategică sunt vaccinați? Ca fiind vaccinați doar 40% din personal, ar trebui sa lucreze la aceasta capacitate în week-end . Iar restul de 60% vor activa doar în afara intervalului orar 20-05 în perioada restrictiilor (weekend) . Corect? Corect! Presa, vreun răspuns puteți sa livrați? Întreb doar.

  • Gheorghe says:

   In Italia de azi cei nevaccinati nu mai au voie sa mearga la servici….urmeaza Romania si tu fraiere/tarane…o sa te faca altii sa intelegi daca tu nu esti capabil !

   • Siri says:

    @Gheorghe, mai lasa dracului Italia in pace, iti place atat de mult segregatia lor dute la ei.
    Nu iti cer cei fara vaccin sa le dai bani sau sa ai grija de ei daca ajung bolnavi de COVID.
    Cine dracu esti tu sa faci alti semeni de-ai tai fraieri, tarani samd? Cand ti-au dat vaccinul ai fost declarat destept? Ai raspuns la un comentariu unui om care nu injura pe nimeni, punea niste intrebari si te-ai gasit tu sa il faci taran si prost.
    Pandemia a reusit sa scoata toata prostia si rautatea din oameni.
    Ce e atat de greu de acceptat ca sunt unii dintre noi care au ales sa se vaccineze si altii nu din varii motive.
    Avem o clasa politica care isi urmeaza in primul rand interesul partidului, cel personal si poate din greseala si cel al platitorului de taxe, pandemia ne-a luat prin surprindere dar dupa aproape 2 ani suntem la fel de nepregatiti ca in prima zii. Mai mult prin lipsa unei campanii de informare in adevaratul sens al cuvantului, prin declaratii azi roz maine mov, privarea de anumite libertati pentru toata populatia in prima parte pana la discriminare in a doua parte au reusit sa imparta populatia in doua, vaccinati si ne.
    Noaptea mintii.

    • Gheorghe says:

     …de aceea lucrează vreo 3 milioane de români pe acolo că este atât de rău !…ai dreptate că niciunul din cei nevaccinati nu mi-a cerut bani să se trateze dar momentan sunt 90% din cei spitalizati cu covid si ocupă aiurea locul…și da sunt îngrijiti și pe banii mei…întelegi tărane !!!!

   • Petre says:

    Gheorghe vezi că vecinii italienilor, francezii,au respins ieri în Senat legea vaccinării obligatorii.
    https://youtu.be/hzQlUP51eHk

  • Vasile says:

   Se testează pe banii lui și apoi intră în tură.
   Procentul de 40% (adevărat sau inventat de tine) se raportează la toată Poliția nu doar la cei din teren. Apoi, turele și patrulele de noapte sunt mult mai reduse decât efectivul de polițiști din timpul zilei.
   Așadar nu poți extrapola procentul de 40% vaccinați la 40% efective de noapte/week-end.

 6. Gheorghe says:

  Trebuia mai devreme ca sobolanii nu inteleg !

  • Unu says:

   Vai ce te compătimesc, tu îți dai seama ca ești înconjurat de “șobolani”, cam 80%.
   Tu și impostorii care ne conduc va imaginați vreodată ca vor fi vaccinati oamenii cu forța cumva? Cum e aia cu ” Vaccinarea e un act individual liber consimțit, etc”…
   Pana și organizația terorista oms prin purtătorul de “minciuni” declara ca nu susține vaccinarea obligatorie:
   .. “OMS este împotriva oricărui tip de vaccinare obligatorie”, a declarat purtătoarea de cuvânt a OMS, Fadela Chaib, într-o conferinţă de presă nu mai departe de luna august.
   PS:.. E muuuult mai bine șobolan decât un sclavete propagandist nazist.

   • Vasile says:

    Franța a reușit: Un(u) pour tous, tous pour un(u) 😄

   • Gheorghe says:

    …mai poti să scazi din procentaj că momentan 90% din spital sunt cei nevaccinati…si din păcate sunt intr-o stare deplorabilă stare pe care zău nu ti-o doresc !Păcat că întelegeîi doar când ajungeti pe acolo !Întelegi ceva oare sobolane !

   • Gheorghe says:

    @ Unu . tărane ai auzit de vaccin obligatoriu deja chiar la copii ? …fără acestea nu sunt primiti nicăieri în comunitate !

  • Tiky says:

   Gheorghe cine dracu esti tu sa faci alti semeni de-ai tai sobolani? Suntem diferiti cu parere diferita!Tu esti doar un propagandist mincinos si langa asta mai esti si analfabet!

 7. Gheorghe says:

  Baieti i,, destepti,, nevaccinati au inceput sa tremure serios , incepe sa ajunga cutitul la os si doare ! ….unde-s aia 50 care se tot adunau de #rezistau# prin Piata Unirii au obosit ?

  • Mircea says:

   Nu tremură nimeni stai liniștit. Dacă ești nevaccinat nu te mai gândești și la efecte secundare, ai stres mai puțin. Ești mai relaxat. Te gândești doar la cum să-ți faci treaba în continuare. Dormi mult mai liniștit noaptea.

 8. lili says:

  Daca nevaccinatii nu cedeaza v-a trebui sa cedeze hotul de copii si drogatul.

 9. cristi says:

  GHEORGHE de ce i ti mananci timplu si nervii cu astia? Din cauza,, DOCTORILOR SI ATOTSTIUTORILOR ,, suntem in situatia aceasta.Toata populatia Europei e tampita si needucata,numai astia sunt destepti si le stiu pe toate.BA TAMPITILOR care nu va faceti vaccinul ,bai mancatorilor de seminte care sunteti, vedeti ca BIL GHEIT vrea sa bage cipuri in semintele voastre ca a auzit el de la unu care s a infiltrat in organizatia suprema DACII LIBERI SI TAMPITI faptul ca nu vreti sa va vaccinati.Vai de PUTULICA voastra aia mica.

 10. trist says:

  gheorghe stiu ca te simti singur si te bucuri ca primesti atentie aici dar lasa macar bautura ca ti-a intunecat mintile.tu si vasile 2 oameni singuri trecuti de 50 de ani faceti pe teribilistii pe site sa primiti si voi un pic de atentie.sau e aceeasi persoana cu 2 nume oare? e clar ca esti bugetar nu incape indoiala ori pensionar la servicii ori membru pnl oricum urat exemplar.avem la 6 medici de exceptie si tu umbli liber pe strada fara medicatie.atata ura cate este in sufletul tau mai rar vezi,poate blamezi societatea pentru problemele tale sau ai fost abuzat in copilarie pacat ca nu-ti dai seama cat esti de patetic si cred ca nu-s primul care iti zice asta,precis o auzi zilnic.trist

 11. Romeo says:

  Asa e cu Gheorghe, chiar mi se face mila de el, fara nici o ironie, cand ai doar doi neuroni, iar si atunci folosesti doar unul, e o problema foarte mare!

 12. George says:

  Oamenii mor în spitale că nu-i tratează cu medicamente de calitate (Anticorpi monoclonali / Tociluzumab / Favipiravir / Arbidol), că nu s-au aprovizionat cu ele, lipsesc cu desăvârșire, nu de la virus. De asemenea nu se tratează adecvat nici pneumoniile bacteriene ascoiate celor virale. Se face și cu cârdășia medicilor, pentru că dacă un medic cu frică de Dumnezeu a constatat situația asta, lipsa medicamentelor, a sesizat conducerea și conducerea n-a luat nici o măsură, trebuia sa-și pună o pancardă pe el cu NU AVEM MDECICAMENTE să cheme presa și să-l pozeze. Dacă era cel puțin un medic din ăsta pe fiecare spital, dar nu acuma, trebuia din vară, intr-o săptămână era ticsită toată țara de medicamente inclusiv pe anul viitor. În situația asta medicii n-au nici o scuză. La 20.000 de lei / lună + bonusuri nu așteptăm doar să-și facă treaba ci inclusiv să semnaleze probleme din sistem. În vară nu au fost stresați deoarece spitalele erau goale, de fostru ministru Mihăilă nu mai am ce zice, dezastru. De cealaltă parte avem și acest ministru (actualmente) incompetent Cseke Attila care anii trecuți închise spitalele din țară. Să-l pui din nou la minister e crimă curată. Nu mai dați vina pe nevaccinați, că până la urmă ne scoateți vinovați și de ânțepăturile de țânțari, de ce nu i-am convocat la sol. Fiecare să-și asume responsabilitatea. Noi ne-o asumăm că suntem sănătoși, când răcim stăm pe-acasă, dar acesta este valul SISTEMULUI MEDICAL CORUPT ȘI INDIFERENT. A lor îi răspunderea, ei să-și asume numărul de oameni morți. Comuna Brbulești, Ialomița, cu cei mai nevaccinați oameni (99%) inclusiv primarul, sin 8000 de persoane are 6 cazuri Covid in ultimele 14 zile, adică 0,75 la mie. Uită domle că eficiența NEVACCINULUI că e mai mare ca eficiența VACCINULUI! https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/comuna-din-romania-cu-99-locuitori-nevaccinati-in-frunte-cu-primarul-doar-32-de-persoane-din-8-000-au-ales-sa-se-imunizeze-1701381 Concluzie după proba practică: NEVACCINAREA REDUCE RĂSPÂNDIREA VIRUSULUI ȘI NICI NU ÎNCHIDE ECONOMIA (ia uită ce-i în București, Cluj, Timisoara – unde-i “elita”)! Certificatul Verde trebuie dat ECLUSIV celor NEVACCINAȚI! PS: asta ultima era o glumă. Nu trebuie dat la nimeni, doar la AVE Bihor când vine după fracția de hârtie.

 13. never123 says:

  la noi se moare mai mult din cauza sistemului medical primitiv nu de la covid.intri in spital pentru operatie si iei infectii nozocombiale sau cum le zice si dupa ce ca te taie ca pe ultimul porc in loc sa ai doua trei punctulete pe abdomen ca in orice tara civilizata te mai si tratezi cativa ani sa scapi de infectiile luate de acolo.stiu destule cazuri de oameni care au murit din cauza infectiilor luate in spital.la noi nu de ieri se moare in spitale.personal ma chinui de ani de zile sa scap de o infectie luata din spital,am deja cateva cure de antibiotic de cate o luna fiecare si deja is praf cu stomacul si imunitatea,asta ca m-am operat aici.intri cu o boala si iesi cu 3,te operezi si iesi nenorocit pe viata de la bacterii rezistente la antibiotice.e plin in viena la akh cu pacienti de la noi care au fost nenorociti in spitale,sa vedeti ce parere au medicii de acolo despre ai nostri din asasini si porci nu ii scot.pe majoritatea pacientilor din rromania ii omoara infectiile luate in spital plus tratamentul gresit dat de miserupisti spagari care practica medicina din anii 60.

 14. imun says:

  in Rromania se moare din boli care puteau fi tratate usor daca erau depistate din timp dar pentru asta trebuie cultura preventiei sa mergi la controale periodice dar sincer unde sa mergi ca e vaisamar cum se fac analizele.adevarul e ca noi mergem la doctor doar cand suntem pe moarte cand nu mai are cine ca sa-ti faca de aici diferenta in numarul de morti.sa nu mai zic de infectiile care le iei din spitale.aici te omoara spitalul nu covidul.avem o rata de mortalitate mare din totdeauna nu de acum de cand cu covid,covidul doar arata adevarata fata a sistemului medical atat.o cunostinta a murit in urma cu 5 ani din cauza unei infectii luate in spital,chiar doctorul care o trata a zis asta si a ramas asa,nu raspunde nimeni,cu cine sa te pui? inca iti zice pe fata ca a murit din cauza lor.daca esti foarte slabit cand te internezi mori de la infectiile luate in spital.multe victime de la colectiv au murit din cauza infectiilor luate in spital,in alta tara supravietuiau deci cum sa ai incredere in astia.nu ma mir ca avem atatia antivaxeri cand la inceput ziceau ca e o simpla raceala,masca e doar pentru cei bolnavi si pe cei sanatosi nu ii ajuta ba chiar le face rau,se contraziceau expertii intre ei,contradictii dupa contradictii.acuma zice ca e bun vaccinul peste 2 ani poate o sa zica ca nu e bun la cat se sucesc astia.plus masurile aiurea luate.

 15. Gheorghe says:

  Încep să apară și părintii criminali care în loc să-si fi dus copilul la doctor l-au tratat ei că doar este o ,,răceală banală,, , iar acum din păcate îl conduc la cimitir……păcat de copiii și tinerii nevinovati omorâti din neglijentă chiar de proprii părinti !!!i Ultimul avea doar 13 ani……!!!!!!!!!!!!!!

 16. faranume1234455 says:

  suntem un popor traumatizat.majoritatea care am avut nevoie de medic am ramas cel putin scarbiti si de sistem si de medici ca oameni.scarba,neincredere,dezamagire.reactia oamenilor fata de vaccin si restrictii/masuri e oglinda felului in care am fost tratati de catre cei care ne fac recomandari sau ne pun restrictii.intr-o tara unde in spital te trateaza uman si guvernul te trateaza bine nu te cocoseaza, oamenii raspund altfel la campania de vaccinare.se asteapta cineva la o rata mare de vaccinare cand ea este propusa de niste monstri cum is politicienii nostri sau doctorii astia macelari? mereu te uiti cine vorbeste apoi te gandesti daca sa faci cum zice sau nu.cand politicienii nostri vor avea credibilitatea celor din vest si doctorii vor fi ca cei din vest vom avea si noi vaccinare 90%. nu te astepta sa-ti mananc din palma dupa ce mi-ai dat suturi in fund.

 17. Mapamond

  FIFA a vândut 1,8 milioane de bilete pentru Cupa Mondială din Qatar
  Organizatorii au vândut 1,8 milioane de bilete pentru Cupa Mondială din acest an din Qatar, a anunțat miercuri FIFA, organismul de conducere al fotbalului mondial, înaintea următoarei runde de vânzare a biletelor, care va începe pe 5 iulie.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Începe Festivalul Medieval: defilarea cavalerilor, în Piața Unirii
  Joi seara, în deschiderea Festivalului Medieval, va avea loc „Parada coifurilor” - defilarea alaiului de personaje medievale, de la Cetate până în Piața Unriii.

  BIHON CAO

  Se întrerupe apa potabilă în zona blocului Cicero
  S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de joi 30.06.2022, din cauza lucrărilor de remediere a avariei apărute pe rețeaua de alimentare cu apă DN 125 mm PE situată în zona blocului CICERO, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08:00 şi 17:00.
  tombola lunii

  BIHON CAO

  Avarie în Nufărul. Se întrerupe furnizarea apei potabile

  BIHON CAO

  Anunț citiri contoare Compania de Apă Oradea

  BIHON CAO

  Citiri Compania de Apă Oradea

  România

  Mircea Bravo va juca într-un film de comedie realizat chiar de el. S-a aflat și data lansării în cinematografe
  Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, cu peste un milion de abonați pe YouTube, a făcut public trailerul oficial al comediei „Mirciulică”, un film de lungmetraj produs împreună cu asociatul său, Cristian Iliușan.

  BIHON Ştirile judeţului Bihor

  Recensământ în Bihor: Amenzi de până la 3.000 de lei pentru cei care refuză recenzarea
  Cu 20 de zile înainte de termenul-limită, 71% din populația țintă estimată a județului Bihor s-a recenzat.

  România

  ”Golden Gata de România” aproape finalizat. Podul peste Dunăre de la Brăila va fi deschis circulație anul acesta
  Ultimul segment de tablier metalic al podului peste Dunăre, de la Brăila, care va face legătura dintre sudul Moldovei, nordul Munteniei şi Tulceaa fost montat marți, 28 iunie.

  Bihon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.